Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J61a21n 21H91o77f50í23r89e71k

29. 5. 2015 14:37

Pane Zdechovský, když ta rezoluce nemá žádný právní význam, tak proč jste pro ni hlasoval?

0 0
možnosti

Pane Tomáši Zdechovský ...... docela se obávám,aby to byla POUZE historie,co Vás jednou za tyto hlasování ODSOUDÍ:-/!!

0 0
možnosti

http://tn.nova.cz/clanek/imigranti-zuri-mate-tu-hrozne-podminky-a-smrdi-to-tu-moci.html

V nějakém jiném blogu jsem narazila na tento odkaz, diskuse k článku je velice " vyživná", být to na idnes, je diskuse bez příspěvků.8-o

0 0
možnosti

P48e70t20r 90S33k59á56c55e31l

28. 5. 2015 23:19

Jak z tohoto článku a dalších vyplývá, není EU schopna se postarat o bezpečné životy 500. milionů občanů z 28.států Evropy. Natož je řídit efektivně, k blahobytu. V tom máme zkušenost za posledních 12 roků, že? Zbourané cukrovary, kvóty na pěstování plodin, aj. 

Jsou vůbec v Bruselu věřící a vědí vůbec, že Bůh nám dal půdu k naší obživě? V Bibli i jinde není ani zmínka o tom, že z jednoho centra se nám bude nařizovat co, kdy a čím osít a/nebo sázet, že? Ani za dobu 300 roků (Rakousko-Uhersko) tohle našim předkům nikdo nenařizoval a říše žila, prosperovala (budovaly se školy, kostely, kláštery,železnice, slévárny, císařské cesty, atd.). Proč ji asi chtěla Anglie a další rozbít, což se jim rokem 1918 povedlo?

Z jiného soudku: S panem Zdechovským chci navázat spolupráci na dobrém díle, totiž zrušení nesmyslného posouvání hodin dvakrát ročně. Sliboval to před svým zvolením.R^

0 0
možnosti
Foto

Zůstává záhadou, proč tedy TGM kritizoval Vídeň za nadměrné daňové vykořisťování  českých zemí?

0 0
možnosti

Dovolím si vložit odkaz na diskusi u článku pana europoslance. Myslím, že tam je docela dobře poznat, kdopak to lže. Zejména doporučuji příspěvky pana Pospíšila. Škoda, že na ně pan europoslanec nějak neměl potřebu reagovat. Proč asi...

http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A150503_460561_blogidnes

Autorce karmaR^

0 0
možnosti

děkuji, pane Olejníčku za příspěvek, inspiraci i karmu:-)

0 0
možnosti
Foto

Většina politické energie se vyplýtvá na odstraňování  problémů, které byly zapříčiněné minulými politickými rozhodnutími.  Politici by  nemuseli nic dělat, pokud by před tím něco nedělali, protože ale před tím něco dělali, musí nyní řešit následky jejich rozhodnutích a protože to dělají, zadělávají na další nepředvídatelné problémy, které určitě nastanou.  To je začarovaný kruh.

5 0
možnosti

100% souhlas.

Dokonce si dokážu představit model, kdy by brali odměny a náhrady tím větší, čím méně návrhů, norem, nařízení by vyplodili.

Kdo by neudělal během mandátu vůbec nic na odchodnou by dostal Škodu Fabia aj s autorádiem a ozdobnými kryty kol.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za článek i za názor. Ale podlehla jste mylnému dojmu, že rezoluce = odsouhlasení kvót. A to není pravda a kdo tvrdí opak, tak problému nerozumí, nebo lže.

Samotná rezoluce nemá žádný právní význam vzhledem k tomu, že má pouze charakter doporučení a není tedy vůbec závazná. Proto ta reakce je absolutně neadekvátní. A hlavně v rezoluci šlo o vyjádření solidarity s jižními státy a ostatní věci zde hrají roli druhořadou.

Co se týče kvót, hlasoval jsem vždy proti (na frakci, v parlamentě i na výborech). V tomto je můj názor naprosto konstantní a měnit se nebude. Ve středu se nehlasovalo o žádné zprávě o kvótách, ale o narychlo připravené deklaraci, která se týkala situace ve Středomoří v reakci na nedávné utopení se 900 lidí. V paragrafu 8 a 10 hlasovala většina českých europoslanců proti tomuto paragrafu a to je důležité.

 O kvótách se začalo mluvit již před více jak rokem. A na podzim minulého roku. Když to přišlo do výboru, bylo to smeteno ze stolu.  http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Tomas-Zdechovsky-34026/clanek/Zdechovsky-Kvoty-na-uprchliky-nejsou-v-soucasne-dobe-tematem-36864

Chápu, že problematika imigrace je těžká na srozuměnou a hodně lidí si plete rezoluci a směrnici. Ale dříve, než budu někomu něco vyčítat, tak je potřeba si něco o tom zjistit

1 0
možnosti

Promiňte, ale nemám rád když ze mě někdo dělá kleštěného býka. Podle mého názoru existuje jediné řešení a to, aby ty státy, které pod hlavičkou implantování svobody a demokracie rozvrátily fungující nedemokratické státy, zajistily v těchto rozvrácených státech klid a pořádek pro jejich občany a tím zastavily  vlnu emigrace.

7 0
možnosti

http://www.novinky.cz/cestovani/370753-tisice-uprchliku-meni-malebny-turisticky-ostrov-kos-k-nepoznani.html

Tak toto jsem čekala. Chudá řecká ekonomika žije z turistiky, a to jsem zvědavá, kolik tam teda turistů letos pojede. Ty uprchlíky fakt musí na tom ostrově " milovat." Ale kam s nimi? Vlastně jinde by to bylo úplně stejné. Místní o ně nikde nestojí. A i v článku se píše to, co všichni vědí - chtějí do Německa. Ty kvóty by byly úplně, ale úplně k ničemu.

3 0
možnosti
Foto

No však tam teď mají turistů ažaž. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.