Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Vyléčit takovou žloutenku... Odhaduji to u 1 případu tak na 2 roky a částky spíše v statisících než v 10 tisíc. My na to máme, že?

0 0
možnosti
Foto

Takže lépe je podle vás takového člověka deportovat a nechat ho přijít jinou cestou bez dozoru lékařů?

Tomu kdo se opravdu do Evropy dostat tomu nijak nezabráníte bez totálního uzavření hranic a izolací Evropy od okolního světa

0 1
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu (co vidíme na TV záběrech), že všichni imigrační úředníci mají roušky a určitě moc dobře vědí proč, tak to zas taková legrace není.

0 1
možnosti
AB

VHlavně že české neočkované děti nesmí do školky a do tábora pod myslím až milionovou pokutou pro toho, kdo takové dítě do dětského tábora vezmeV

3 1
možnosti
DS

Souhlasím. Pak vychází snaha udržet povinným očkováním proočkovanost a potažmo ochranu populace vniveč. Nakonec budeme za Zákon o ochraně veřejného zdraví rádi všichni. R^

0 0
možnosti
Foto

Opět jen vyhledáváte nesmyslné zástupné problémy.Rv

Zdravotní testy a karanténa už samozřejmě fungují a budou fungovat ještě lépe až se státy o imigranty podělí.

Zdravotním rizikem jsou právě ti imigranti, kteří řádným řízením neprojdou-o důvod víc pro legalizaci uprchlíků-většinu těch nemocí poměrně snadno lze diagnostikovat.

Většina těch nemocí se očkuje protože se vyskytují v africe, ale nemohou se přenášet u nás-chybí mezihostitel nebo se přenášet teoreticky mohou, ale neděje se tomu tak např. kvůli hygienickým standardů, ( např. nezávadná voda) -pokud by tomu tak nebylo dávno by se rozšířily.

Některé jako hepatitidy se běžně u nás vyskytují jen v Africe jsou více rozšířené-opět dáky hygienickým standardům.

A ano ten kdo u nás dodržuje hygienické návyky je prakticky mimo nebezpečí a bude tomu tak i po rozšíření migrantů

Studie pana Nedomy mají zásadní problém v tom, že neukazují nakolik jsou ti patogeni rozšíření v běžné populaci ( např. helicobacter je u nás rozšířen v u cca 50 % lidí a v uváděné studii na velmi malém počtu lidí u 60% uprchlíků), proti některým se očkuje, jiné umíme léčit...Pokud se týká např. té Eboly-její epidemie zcela nepochybně neunikne pozornosti takže lze jen velmi těžko předpokládat, že by porornosti unikl muž vyléčený z Eboly a samozřejmě lze v případě výskytu epidemie tomu přizpůsobit karanténu.

Obavy jsou zcela zbytečné.-rozhodně je větší šance, že vás přejede auto nebo se nakazíte nemocí u nás běžnou než nějakou africkou specialitou.

Stanovení postupů při karanténě a zdravotních prohlídkách je ale samozřejmě nezbytné a nepochybně jsou v rámci EU tyto pravidla dávno nastaveny.

1 8
možnosti
DS

Pane Polický, namísto shazování, buďte tak laskav a odkažte mne na relevantní linky, potvrzující Vaše tvrzení.

a) o standardně prováděných karanténních opatřeních a zdravotních prohlídkách (budu ráda, když mne uklidníte)

b) o tom, co víte více než WHO o přenosu mnou vypsaných nemocí, když se u většiny z nich píše o přenosu kontaktem (nikoliv prostřednictvím mezihostitele)

c) jak mezi pasažéry, kteří vystoupí z přeplněné lodi, všichni bez dokladů, rozpoznáte rekonvalescenta po prodělání eboly a jak mu zabráníte v rozšiřování nemoci, pakliže ho na  dobu 7-9 týdnů neizolujete. Myslím, že Vám bude vděčna jak WHO, tak EU, pakliže máte takové "rentgenové oči".

d) kdo je běžně očkovaný proti v mém blogu vypsaným nemocem v našich zeměpisných šířkách (myslím žlutou zimnici, choleru, vzteklinu, břišní tyfus, meningokokové nákazy, hepatitidy, TBC) a kdo v Africe. 

e) jak můžete prohlásit, že se se TBC ani hepatitida nepřenáší a všichni jsme zde na ně očkováni, když tomu už několik let tak není. V případě TBC absolutně, v případě hepatitid zčásti)

f) nakonec budete nejspíše říkat, že nehrozí ani zvýšené nebezpečí šíření HIV. Prosím taktéž relevantní link.

Ráda si ráno u snídaně počtu, přeji dobrou noc.

8 0
možnosti
GV

Na tomto videu je vidět,že plno žen,které v EU znásilnili,nakazili HIV...;-€

http://gloria.tv/?media=639470

0 0
možnosti
Foto

J21a53n73a 48M86a42j70o83v19á

30. 5. 2015 21:51

No, tuto diskusi budu se zaujetím sledovat. Díky za článek.R^

1 0
možnosti
Foto

Muž, který se vyléčil z Eboly má aktivní viry této nemoci ve spermatu i několik let a tyto jsou schopny vyvolat onemocnění Ebolou u sexuálního partnera. Testovat se dají jedině ve spermatu. I na to někdo myslí a upozorňuje evropské ženy?

5 0
možnosti
DS

děkuji za informaci, pane Ptáčku. S Vaším dovolením vložím link dodatečně do článku.

1 0
možnosti
PJ

Paní Stárková, můžete být v klidu, EU neřeší nic. A když něco, tak jak to rozptýlit po Evropě.;-)

6 0
možnosti
JN

J88i22ř57í 84N13o70s53e33k

30. 5. 2015 20:05

A co si to dát jako podmínku? Zdravotní stav, návyky - aha, to je rasismus.

To jsem teda zvědav Rv

6 1
možnosti
MR

M20i46l22a95n 89R39a71d36e19k

30. 5. 2015 20:00

pri tak velkem navalu to proste nejde kontrolovat. Nemoce privlecou, nechtene, ale privlecou.

7 1
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.