Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo Dášo, ty lidské vlastnosti...... R^

0 0
možnosti

:-) jo, Dáši, závist je jednodušší R^

1 0
možnosti

tak tak, Jani. Děkuju za návštěvu :-)

1 0
možnosti

existuje práce rukama a práce hlavou...ten, kdo pracuje hlavou obvykle velmi dobře pochopí toho, kdo pracuje rukama...... naopak je to o poznání obtížnější

1 0
možnosti

když já myslím, pane Bartoši, že to až tak není o rozdílu mezi prací manuální a "hlavou"... spíš jen, že se snadno vidí jen to maso na talíři/peníze na účtě, ale málokdo si uvědomí, co to stojí úsilí. A je buřt, zda tím úsilím je myšleno házení lopatou anebo klapání do počítače či uplatňování nápadů či rozhodnutí. Ale jinak Vám moc děkui za příspěvek :-)

1 0
možnosti
Foto

Ne všichni a ani nevím jak kdo, ale dost lidí považuje právě jarní mladé kopřivy za léčivou bylinu (na krev - na očistu a její lepší tvorbu).

2 0
možnosti

Máte pravdu, už se těším, jak budu provádět očistu zevnitř (čajíček) i zvenší (vlasy a pleť). Děkuji Vám, pane ŠIndeláři :-). A stejně krásné jsou obtisky mladých kopřiv na velikonočních vajíčkách :-) . Ale myslím si, že o těchto kopřivách blog není :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.