Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Má rozum kluk malá jeden,

to je v poho ,já rovnou svým ratolestem říkám že to co sedí na hradě si úctu nezasluhuje ,je to nejhorší co kdy tuto zem potkalo ,ale že máme co si zasloužíme,neb jaký národ,taková vláda a prezident...noc nic voliči pomstychtivého poťouchlého a podlého rusofilního starce vám tu stejně lají,teď nalají i mé osobě....A jdu si pro kafe.

0 0
možnosti
Foto

Tak ještěže jste s pronikavě inteligentním Divískem nevyrazila na exkurzi do Jedličkova ústavu, to by byl teprve blogísek.... Ostatně neměl by se pomalu spíše začít ptát "Proč?"

0 0
možnosti
PT

Strašné, ČT a celá kavárna, hérci, hérečky, režizéři, zpěvák Klus, dokonce i váš 4 letý Divísek to vědí, že tento president je hnusný, jenom ti naši nekavárenští voliči na tuhle svatou pravdu nevěří a nevěří. ;-D

4 0
možnosti
JZ

J38a90n 79Z37í51m50a

1. 1. 2019 4:31

Mluvíte mi z duše.

1 1
možnosti
MV

Myslím, že třeba umělec David Černý přesně pasuje do pojmu "lepšočlověk":

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prezident-je-pyj-an-a-agent-Ruska-Cesi-blby-stado-Hovori-umelec-David-Cerny-565095

P. Černý se "proslavil" "uměleckým" prostředníčkem Zemanovi - nechápe, že jeho "dílo" je absolutně kontraproduktivní.

0 0
možnosti
VH

Jak že se pan Zeman liší od lepšolidí? Jako vždy - výrazně. Je přece superlepšočlověkem (poučuje lepšolidi /a vlastně i horšolidi/).

2 0
možnosti

Tak předně čtyřleté dítě hodnotí především vizuelně, zda se mu někdo líbí či ne.

Určitě ten váš mrňous nehodnotil to co Zeman říkal. Takže psát něco v tom smyslu, že jste z manželem měli problém dítěti vysvětlit o co jde, mě připadá tak trochu mimo mísu. Pouze mě zaráží, že učitelka může vyplodit tak hloupý článek. Příště netahejte

vaše děti do politiky a pište hlavně sama za sebe.

5 1
možnosti
DS

a) netahám dítě do politiky, jen konstatuji výplod jeho intuice, b) chcete snad říci, že dítě nemá nárok na intuici=nerozpozná od sebe člověka hodného/zlého, příjemného/nepříjemného a že nemá nárok ji verbálně vyjádřit? c) neměli jsme problém mu cokoliv vysvětlovat, nevysvětlovali jsme mu, po zralé úvaze, nic a odvedli jsme jeho pozornost hrou. d) podle čtenosti a výše karmy tohoto článku usuzuji, že ostatní čtenáři nesdílí Váš názor o hlouposti tohoto článku. e) přeji hodně štěstí v Novém roce.

2 1
možnosti
JP

J80a14n 13P19a17v11l65i39š

31. 12. 2018 9:21

Paní Stárková má asi geniálníha syna.Ve čtyřech letech rozpoznat z obrazovky dobrého a špatného člověka nebo-li chcete jinak, hezkého a šeredného člověka je docela kumšt.Ovšem pravda bude asi někde jinde.Kdyby se na obrazovce objevil jakýkoliv starý člověk, ať by to byl pan Havel,Klaus nebo i ten Zeman tak jeho názor bude stejný.Jsou to staří lidé a jednoduše se mu nikdo z nich líbit vzhledem nemůže.Nic proti paní učitelce,ale spíš by se měla zamyslet kam až vyspělo naše porevoluční školství.Něco o tom vím.V dnešní době bych nechtěl učit ani náhodou.Jinak Vám přeji do Nového roku 2019 mnoho štěstí,zdraví a také moc hodných dětí školou povinných,které učíte.

8 0
možnosti
ZD

Souběžně jsem podobnou úvahu napsal níže. Vyjít s komentářem malého dítěte nad stárnoucím člověkem před lidi, chce značnou dávku infantility. Dítě za to nemůže , dospělý ano.

7 1
možnosti
MV

Jen další neskodnej model pana Zemana. Těm, co má ublížit neublíží a dopřejme radost těm, kterým podobný humor vyhovuje. Fajn dny preju, Dášo.

4 3
možnosti
DS

děkuji za uklidnění a zastavení Marku:-)

0 0
možnosti
Foto

Chytrej kluk;-)R^ a přeji brzké uzdravení všem a senzační rok 2019 :-)R^R^

6 3
možnosti
DS

děkuji za pochvalu a s radostí opětuji přání úžasného roku 2019, pane Ábelovský :-)

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS