Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J64i61r65i 47T53i68c10h51y

9. 2. 2019 16:08

Pani Starkova, vsude nas uci, jak je vigilantism nespravny a nepripustny, coz je v podstate pravda. Bohuzel, v nasi zmekle spolecnosti jsou tresty za hrozne zlociny tak nizke, ze si leckdy preji, aby pribuzny jisteho zavrazdeneho, nebo znasilneho ditete skutecne vzal zakon do svych rukou.

0 0
možnosti
JB

Nejvtipnější na tom je to, jak je každý v internetové diskuzi hrdina, jak by to vyřídil ručně v klidu a je největší king a borec. Škoda, že takovým hrdinům se to nestává. Vždycky se to stane jenom těm obyčejným troubům, co se zhroutí.;-D

0 0
možnosti
PV

Pedofilie je ohavná věc, v tom s vámi nebudu polemizovat...

Problém u vás mám s jinou věcí - před časem jste se v jednom příspěvku příhlásila ke kategorii tzv. "lepšoidí", tedy k lidem, kteří všechno ví nejlépe, kteří většinou této (hnusné, rasistické, xenofobní) společnosti otevřeně pohrdají a snaží se všemi prostředky přetvořit tuto společnost k obrazu tzv. liberálně demokratických zemí, jako je např. Velká Británie, Švédsko, Francie či Německo.

A zde je jádro problému. Všechny tyto liberálnědemokratické společnosti jdou totiž prosyceny útoky na malé děti, holčičky. Děje se tak ve jménu multikulturní tolerance. Oběťmi jsou většinou bílé nemuslimské holčičky, a násilnicí většinou z komunit s přistěhovaleckým pozadím... Dle Eurostatu je např. podíl sexuálních útoků v ČR na úrovni 6,15 na 100 tis. obyvatel, ve Švédsku je to 111,32 na 100 tis. obyvatel (statistika z r. 2016). Tedy 18 krát víc ! Jeden otřesný příběh z Velké Británie vám přikládám v odkazu níže (je z r. 2015, tedy z doby, kdy se u nás o těch věcech ještě mohlo otevřeně psát).

Podobné příběhy jako ten z Rotherhamu se v zemích, ovládaných lepšoidmi (liberálními demokraty) odehrávají dennodenně tisíce. Lepšoidi tyto praktiky zčásti tolerují, zčásti předstírají boj proti nim. Pokud někdo o těch praktikách začne psát, neváhají jej pronásledovat (viz. kauza Tommyho Robinsona, která se odehrála nedávno). Nicméně v podobném duchu probíhalo (a probíhá) i pronásledování nešťastných rodičů, kterým se znásilňování vlastních dětí nelíbí.

Pedofilie je odporná věc. Je jen otázka, zda nepovažovat za podobně odporné všechny, kteří se ve jménu "lepších zítřků" snaží přetransformovat tuto společnost v místo, kde se počet sexuálních útoků proti malým dětem znásobí.

PS: Můj příspěvek prosím neberte osobně. Vaše blogy nepovažuji militantní, jen jsem zareagoval na určitou souvislost, která není možná na první pohled moc patrná.

Zdroj: http://rogozov.bigbloger.lidovky.cz/c/448050/O-znasilnovani-deti-snadne-bile-maso.html

4 0
možnosti
MS

Nejsem paní Stárková, doufám tedy, že jí nebude příliš vadit, že zareaguji, navíc mimo téma. Ve svém příspěvku se dopouštíte spousty předpokladů (které autorka nikde neuvádí, nebo neuvedla na žádném z blogů, které jsem od ní četla), se kterými polemizujete a krásně Vám to zapadá... Pokud někdo řekne, že ubohým by mělo být pomoženo, rozhodně to neznamená, že touží po stejném vývoji jako vidíme ve Vámi jmenovaných zemích. Tento vývoj, a sama skutečnost, že je v těchto zemích problém s projevy kultury, které naše civilizace již dávno překonala, je navíc důsledkem přistěhovalectví ekonomického, nikoli válečného. Korelace neznamená kauzalitu. Zkratkovitá logika by nás pak mohla zavést k informaci, že kdo nemá akvárko, je homosexuál (úryvek z asi stoletého vtipu o tom, co je logika). Zjednodušování složitých problémů nevede v důsledku k jednoduššímu řešení ale k chybnému řešení.

1 0
možnosti
Foto

Jak jsem tomu rozuměl, ta děvčátka toho blázna milovala. Nechci toho pošuka omlouvat, ale vrátím-li se do svého dětství, hrála si s ním na doktora, podobně jako si spolužačky hrávaly s námi. Pokud mi paměť slouží, iniciátorky bývaly ony. My jsme byli proti nim přihlouplí jelimánci. No a tyhle si hrály na doktora a na lásku s člověkem, který byl dospělý a měl mít rozum. Bohužel příroda to možná zlomyslně ale spíš smysluplně zařídila tak, že to sebeovládání je na stejném místě mozku, jako vznik chtíče. Jen co se libido probudí, potlačí rozumné chování. Příroda kašle na zásady křesťanské věrnosti, ale naopak potřebuje co nejvíc kombinací. Záletníci by mohli o svých náhlých proměnách vypravovat, i když v jejich případě nejde o pedofilii, ale jen o bezohlednost vůči té své, která pro ně doma vaří, uklízí, pere.....

0 0
možnosti

Přemýšlím jestli s Vámi budu někdy souhlasit.

V pedofilii je problém, že ty děti mají psychická traumata a přenášejí si je do dospělosti. Když někdo neudrží své pudy a zneužívá děti, je jako továrna na traumatizované lidi.

Co se pedofilie týče, napadá mě jeden starý vtip. Jaký je rozdíl mezi učitelem a pedofilem? Pedofil má rád děti. Skutečně, pedofilové jsou jedni z nejlepších učitelů a vedoucí kroužků. Jen se pedofilie nesmí kombinovat s jinou úchylkou či mentálními problémy. Pak nastane problém.

0 0
možnosti
JN

Nevím, jestli je pedofilie vrozená úchylka, ale pokud ano, tak je to stejné jako s teplouši. I ti se vymlouvají, že za to nemohou. Podle mého to asi vrozené je, protože co může chlapa vzrušovat na malých holčičkách. Ale trestat by se to mělo, a přísně. Nebo zavřít do blázince bez možnosti k návratu do normální společnosti.

1 1
možnosti
MS

Poněkud zmatený příspěvek.:-)

0 1
možnosti
DV

D60a94v19i98d 86V88l84k

9. 2. 2019 10:19

Víš já bych potrestal i pedagogy těch školek, kde se to dělo. Můj pohled je takový svěřím s důvěrou dítě do mateřské státní školky součásti českého vzdělávacího systému a tam ji nějaké prase zneužije. Kde byly ty učitelky a ředitelka?? To si nikdy ničeho nevšimly? Divné a smutné,ale zodpovědnost leží bohužel i na nich. Jinak ten chlap je zvrhlý i tím, že své jednání považuje za normální. Normální to není a doufám , že v tom vězení shnije.Kolika dětem zkazil život, zmetek.

0 0
možnosti
Foto

Já Tě chápu, Davide. Máš naprostou pravdu v tom, že jde o selhání pedagogického sboru, který má být ve střehu a těmto věcem okamžitě a rozhodně čelit.

Jinak ovšem - aniž bych ho chtěl omlouvat - píšu cosi níže Dáše. On ten život tak úplně jednoduchý a přehledný není.

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Dášo, možná se budeš divit, co teď napíšu. Chci jen předeslat, že samozřejmě souhlasím s trestem a eliminací podobných lidí ze společnosti a souhlasím i s Tvým názorem, že ten jedinec nepochybně výrazně traumatizoval ona děvčátka.

Pro drtivou většinu lidí je ten člověk úchyl, pederast atd.

Měl jsem možnost mluvit s některými podobně založenými jedinci. A pochopil jsem, že to mají úplně stejné, jako třeba normální chlap, který spatří krásnou ženskou a za několik vteřin po spatření ho napadne, jak by to bylo fajn být s ní v posteli. Myslím, že se to týká i žen, které prostě vidí nádherného chlapa a tajně v mysli dusí představu, že je s ním na opuštěném ostrově atd...

Tenhle člověk to tak nemá. Ho nevzrušují dospělé ženské se zadkem a prsama. I některé ženské nevzruší 180 cm vysoký chlap, ale klouček, ještě bez ochlupení. Pro nás normální jedince něco nepředstavitelného, pro něj jsme zase nepředstavitelní my s našimi preferencemi.

Má volbu. Buď si uvědomí, co se děje a jde se léčit s vědomím, že celý život bude ochuzen o sexuální polohu svého života. Nebo se léčit nepůjde a bude se chovat jako ten odsouzený jedinec,

Abych předešel komentářům s nepochopením, Jsem pro důslednou eliminaci těchto lidí - ať už vězením, nebo následnou nařízenou léčbou Jen chci upozornit, že jeho zvrhlost je prostě geneticky daná úplně stejně, jako moje, když jsem v jistém věku ukecal kamarádku, aby mne zbavila panictví.

6 0
možnosti
MS

Pane doktore naprosto chápu pointu vašeho příspěvku. Každý - i já - máme svoje intimní sexuální touhy, které nutně nemusí například tolerovat manželka, nebo okolí. Přesto přes všechno jsem se já dobrovolně rozhodl svoje touhy potlačit, abych svoji ženu neztratil - je to pouze o vůli a rozhodnutí, co je pro člověka důležitější.

0 0
možnosti
Foto

mnohokrát jsem zde psala své přesvědčení, že tresty za pedofilii jsou směšně nízké-neochota s tím něco dělat jasně vypovídá o celé společnosti-vám Dášo karma za téma-mělo by se o tom více psát a diskutovat a konečně s tím něco dělat-nechuť jisté části Čechů k Istanbulské smlouvě která je ve vymahatelnosti trestů pro pachatele je také výmluvná

1 0
možnosti
DS

No, je pravda, že jakkoliv mi v nedávném blogu přišlo správné, že byl člověk, který téměř k smrti utýral psa, odlouzen na necelé dva roky, ale jenom 9 let za zpackání života tolik holčiček? To je výsměch.

0 0
možnosti
BH

Chce to trochu víc předem přemýšlet a domýšlet důsledky a pak teprve psát titulek. Jinak je to podobná úroveň jako ten pedofil a matky co mu dodávají materiál.

0 0
možnosti
DS

chce to nejprve dočíst článek a pak soudit, paní Horáková. Ale děkuji za upozornění

0 0
možnosti
LJ

Nejsmutnější na tom je, že to prováděl roky a nikdo si toho nevšiml. Jak je to možné? Vážně žádní rodiče nic nepoznali? Sbormistr Hulínský to taky prováděl celé roky. Vážně nikdo neměl žádné podezření? Touto otázkou by se měl někdo zabývat, poněvadž mnohé zneužité dívky si nesou trauma na dlouhé roky.

1 1
možnosti
DS

přesně to mě na tom také zaráží. Jak mohlo být tolik rodin s tak narušenými vztahy, že to ti rodiče na dceři vůbec nepoznali nebo to poznali a nechali plavat? šílený:-(. Děkuji

0 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.