Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě jste zapomněla napsat, že by paní ministryně měla být moudrá. Protože moudrá, to ona podle mne rozhodně není.

A ještě musím napsat, že je mi opravdu zle z některých příspěvků tady.

A stydím se, že něco takového je možné napsat.

A zároveň vidím velký vzor všech těch hulvátů tady.

Ten vzor sídlí na Hradě a druhý nám namlouvá, že vede Strakovu akademii.

Zle je mi z vás (některých tady) i z nich.

0 0
možnosti
PI

Vážně si myslíte, že poslanci jsou reklamou na morálku a čisté křišťálové duše? Vážně si myslíte, že korupce neproniká do nejvyšších politických kruhů? Vážně si myslíte že lobbisté jako Rittig či Janoušek neudržují a nemají kontakty v PS? Ministryně Benešová ví to, co my normální smrtelníci nikdy vědět nebudeme. Vážně jste přesvědčená o tom, že nikdo z poslanců nemohl nikdy figurovat v některých z vyšetřovaných kauz? Pokud ano, pak je na čase odhodit růžové brýle či možná naivitu a reálně se podívat na svět kolem sebe.

2 0
možnosti
JN

Á z Vašeho příspěvku přímo stříká obava. Tak se pochlubte, co o Vás ještě veřejně nevíme a bojíte se, že by to mohlo vyplout na světlo.;-D

2 1
možnosti
JM

Takové kra-vy mam strašně rád. Vi o životě prd a tady ty svý moudra ventiluje. Ubozak.

0 1
možnosti
Foto

Přečetla jsem si u vašeho jména, že jste věčný student, to je dobře, učte se poznávat lidi, já už to dělám téměř sedmdesát let.

Mohu Vám dát jednu radu, nenechávejte se lehko ovlivnit a nehledejte na lidech jen špatné stránky. Jsme všichni jako mince, máme rub a líc, pozorovat jen jednu stranu Vás může přivést k špatnému úsudku..

Kdysi jsem se zabývala typologií, od té doby lidi ráda pozoruji a dělám si vlastní názor. Pani Benešová má v obličeji zobrazenou odvahu a smysl pro spravedlnost, její rysy prozrazují, že se jedná o přímého a slušného člověka, to mě dává jistotu, že danou důvěru nezneužije.

Také si ráda přečtu co se píše, ale kde mám jistotu, že čtu ten zákadní text, každá zpráva, která k nám přijde oklikou značně změní svůj obsah, když však vidím, kdo ji napsal, dokáži lépe číst mezi řádky.

4 3
možnosti
AF

A18l38e45š 29F46r26ý97b29a

29. 6. 2019 15:48

Odposlechy se nedělají pro nic za nic.

Ona to řekla jen decentně, nechtěla říct přímo, že to můžou být kriminální živly.

3 3
možnosti
MK

M66i92l43a14n 95K72e57s25l

29. 6. 2019 13:42

Toto není vůbec o politice.Již několikrát jsem viděl v televizi záběry jak někdo porušil dopravní předpisy.Nahrávku předal policii.Nyní prý podle takové nahrávky chtějí soudit řidiče(v Německu).Nepovolené odposlechy nejsou u soudu využitelné,nikým nepovolené nahrávky ano?

3 0
možnosti
Foto

M67a90r91e27k 91H71u58r98t

29. 6. 2019 13:38

Tlusta Marie vzhlizela a vzhlizi k Zemanovi jako k modle, ona bez jeho posveceni neudela vubec nic.

3 10
možnosti
MA

Odposlechy, pokud nejsou soudně, ve výjimečných případech a z důvodu nutnosti zajištění důkazů v konkrétním případě, nařízené (a je zaručena jejich autentičnost), jsou naprosto nepřijatelný nástroj policejních a totalitních režimů, kde si nikdo nemůže být nikdy jist, kdo ho kdy sleduje nebo poslouchá a donutí lidi se stále ohlížet úzkostlivě přes rameno. Zvlášť výstražné to je v současnosti, kdy lze jakýkoli záznam, ať už audio nebo video sestříhat a upravit k nepoznání.

Ke všem odposlechům, stejně jako k právu, je nutné ale přistupovat stejně. To se týká i "pirátského" odposlechu kdysi A. Babiše. Proč ten nevyprovokoval demonstrace, naopak dnešní stoupenci Milionu chvilek ho využili pro otřesení důvěry v Babiše? Přesto, že byl jasně sestříhán?

A co se týče odposlechů a Benešové, ona možná ve svých funkcích, možná jako právnička s nimi pouze přišla do styku a konstatovala jejich existenci (a také naznačila, o čem byly), nepořizovala je.

Demonstrujte proti těm, kdo je pořídili nikoliv proti tomu, kdo o jejich existenci promluví nahlas. Bojte se toho, že dnes už se nesmí mluvit nahlas. Jako za komunistů.

9 1
možnosti
LB

To, že Benešová nepokrytě vyhrožuje je nepřijatelné. Ale také to může být jako u vždy u téhle bandy. Prostě jen plivne lež, že něco ví, nijak to neprokáže a tupé stádo začne kvičet, že na tom může něco být. Přesně podle komoušské političky: pravda to sice není, ale mohla by být...

6 6
možnosti
Foto

Bohužel i ten váš příspěvek, neomylná paní Brožková. Rv

2 1
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.