Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Covid 19 ani zdaleka není jediné onemocnění, které lékaře (a tedy v budoucnu i mediky) během jejich praxe obvykle ohrožuje. Jen se o nich holt nedozvídáte v přímém přenosu. ;-)

0 0
možnosti
DNP

myslím, že takto to myšleno nebylo, ale máte pravdu ;-)

0 0
možnosti
TB

To jako vážně myslíte, že když vysokoškolák bude jeden nebo dva měsíce pomáhat v době krize, že z něj v budoucnu nebude dobrý doktor, učitel, inženýr ???

1 1
možnosti
DS

A to jsem tam napsala? Pane Bryknare, jde o to, že když dotyčný bude pracovat namísto, aby studoval, bude mít velké těžkosti se složením státnic a i kdyby je složil, bude (po zdravotní a psychické stránce) schopen nastoupit do pracovního procesu? To je otázka, kterou mám namysli.

0 1
možnosti
Foto

Ahoj Dášo, máš samozřejmě pravdu. Ono stačí, když si pustíš včerejší Reportéry ČT, kde je chronologicky řazen postup vlády od 1.3.2020.

Kde se dozvíme o chaosu, nesmyslech, kdy pan Babiš sděluje, ať mu každý lékař zavolá a že mu on doveze respirátory, aby za 3 dny říkal něco úplně jiného.

Abych byl spravedlivý - chápu, že nikdo nemohl předpokládat, že se ten virus tak rychle roznese a bude tak brutálně zabíjet. Nicméně manažer se pozná právě v dobách zlých, kdy - když to neumí - tak poodstoupí a nechá konat jiné. To by ovšem nemohl presentovat své hyperego.

Modlím se za všechny mladé mediky, aby to zvládli. Vyjdou z toho se zkušeností, která bude k nezaplacení. A možná jim dojde, že je dobré mít v čele vlády skutečnou osobnost a ne obyčejného hajzla.

2 2
možnosti
DNP

Pane doktore,

nesouhlasím s vámi. Předpokládat to mohl každý, kdo je jen minimálně vzdělaný epidemiolog. Informací bylo k dispozici dost již v lednu

Marketingový maniak jako premiér a neschopný žákovský politik jako ministr zdraví je v této situaci tragédie.

Jen shodou náhod je dostatečně vysoko v exekutivě prof. Prymula, epidemiolog, který navíc hodně studoval první SARS. Ale představte si, že by to místo zastával třeba Pirk, nebo jiný slovutý odborník, který toho o problematice neví víc než ministr

0 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.