Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

... a kolik máte madam čistýho ...

0 5
možnosti
Foto

A co vám je do toho?

3 0
možnosti
PA

Nevím proč nad tím vůbec přemýšlíte. On zase za týden plácne něco jiného "koncepčního".

4 0
možnosti
Foto

Karma, ale nedá mi to, abych se nezeptala. Ten perex to je citace?

1 0
možnosti
Foto

Plkáním v blogu nic nevyřešíte. Co místo hledání tisíců výmluv proč to nejde najít způsob jak to půjde.

2 15
možnosti
VV

Paní Stárková nepíše, že to nepůjde. Píše, že to nebude fungovat.

2 0
možnosti
PO

Ono je vůbec jedna velká neznámá jak dlouho to bude trvat a jak to skončí. Stačí se podívat na USA, Itálii, Španělsko, Francii, ...

Pokud se nenajde účinný lék, tak to může trvat měsíce.

Hlavně že někteří chtějí vědět, kdy skončí nouzový stav, ty bych liskal po hlavě. Nikdo nemůže vědět co bude za 14 dní, za měsíc, za dva.

7 1
možnosti
MK

Koukám, kolik učitelů, co si stěžují na přemíru povinností, má zároveň čas psát a číst blogy a následně dlouze diskutovat o tom, jak je vláda plná neumětelů, co ničemu nerozumí :))

5 10
možnosti
VV

To je snad dobře, že diskutují o tom, co se jich bezprostředně týká. A kroky vlády z nich nikdo nezpochybňuje. Řeč je o jednom konkrétním nápadu pana premiéra, který navíc nezískal podporu ani u členů vlády. Jiné profese diskutují stejně. Proč vám to přijde divné, nebo na tom dokonce vidíte něco špatného?

6 0
možnosti
JH

J41a76n 73H52r77u26b24e28š

3. 4. 2020 20:40

Tohle Babiš stoprocentně neřekl žádný svůj babišovský recept, ale to, co mu doporučil ministr školství, případně co vzešlo z nějaké dohody. Chápu Vaše obavy, chápu ale i to, že vláda chce aby výpadek škol byl co nejkratší, protože jinak je celé II.pololetí v kýblu, a také aby děti nezůstaly doma samy, když se jejich rodiče začnou postupně vracet do normálního pracovního režimu. Obávám se, že plán výuky se tak jak tak bude muset redukovat. Lituji učitele (Zejména na 1.stupni), ale ta situace prostě nemá žádné dobré řešení, jen špatné a nebo velmi špatné.

7 1
možnosti
PC

Nedivím se pisatelce, že měla potřebu toto ventilovat. Chápu ji, protože velmi dobře vím, že jsou na učitele trvale kladeny čím dál větší (a nesmyslné!) požadavky, které jim berou neuvěřitelně mnoho času na to nejdůležitější - vlastní výuku.

A proto v nich každy takový nový návrh nebo požadavek, i když nakonec nemusí být realizován, nahání doslova hrůzu. Nevěří už, že by se další nesmysl opět nemohl stát další přitěžující realitou.

Babiš (a nejen on!) by měl opravdu mnohdy více mlčet, protože je současná doba natolik stresující, že pak každé slovo navíc ten stres v nás jen přiživuje.

Autorce přeji pevné nervy - a ať se nenechá zbytečně stresovat přebytečnými "informacemi".;-)

13 0
možnosti
Foto

Metrové rozestupy mezi žáky. Hmmm...

To se mu to navrhuje, když nikdy neměl kamarády ;-)

16 0
možnosti
Foto

Ale má 34,5 % preferencí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.