Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Nelžeme a nekrademe".:-P V dnešních Otázkách V.Moravce zaznělo, že ČR je na 42. (p o s l e d n í m !) místě v Evropě v zavádění protikorupčních zákonů. Tak si tedy vládu, která si dala do vínku boj proti korupci, rozhodně nepředstavuji.

2 0
možnosti

...teď by měli stíhat Jermanovou a podle stejného paragrafu...

5 0
možnosti

nebojte se...znáte to o tom kotli s vroucí vodou či tu s mlýnskými kameny... jen musí přijít čas:-)

2 0
možnosti

Morální kodex ANO je pro hloupé koblihy. Protože sám vlastník ANO je amorální až na půdu, je to jen PR, jejímž účelem je snadno se zbavit lidí, kteří se stanou ó Velkému Kobliháři nepohodlní při jeho cestě k privatizaci státu.

4 0
možnosti

Milý pan Kameníku, dovolila jsem si rozpočítat Vámi a hejtmankou uváděné počty ochranných prostředků na počet 44 záchranných stanic v rámci ZSS Středočeského kraje. https://www.uszssk.cz/1321-2/:

649 ks: respirátorů FFP3: 44 = 14.75 KUSŮ

190 ks respirátorů FFP2: 44 = 4, 2 KUSY ,

1210 ústenek: 44= 27,5 KUSU

384 ochranných obleků: 44= 8,7 a

277 brýlí: 44= 6, 29 .

Zdůrazňji, že jde o počtech na stanici, nikoliv na posádku či dokonce výjezd. Doopravdy si myslíte, že šlo o množství dostačující??? Já tedy nikoliv!!!

6 0
možnosti
Foto

Možná si pan Kameník myslel, že ZZS Středočeský kraj má jednu jedinou sanitku ;-D

5 0
možnosti

Tak ještě jednou pro pana Kameníka a jiné pochybovače. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/policie-odlozila-trestni-oznameni-podane-stredoceskym-krajem/r~f789a002a75211eab0f60cc47ab5f122/?:

1/ ty počty, které hejtmanka uvádí, byly na celý středočeský kraj. Když to rozpočtete na jednotlivé posádky jednotlivých záchranných stanic, není a rozhodně nebyl to počet dostatčující

2/ záchranářka v tu chvíli řešila situaci konkrétní, tedy situaci její sanitky na její stanici a měli k dispozici 3 obleky, jeden trojkový respirátor a několik ústenek. I kdyby se to dalo označit za výbavu, nebyla to výbava dostačující. Tedy ano. Na jeden výjezd. A pak to, podle Vás, pane Kameníku, paní hejtmanky a ono, dle Vás odpovědné vedení záchranky, měli zabalit? Tedy na ostatní pacienty vypláznout jazyk a odmítnout výjezd?

5 0
možnosti

Jeden respirátor? Tak by nesměla po jednom ošetření již vyjet! To by podle Kameníka asi bylo správné? Podle obyčejného člověka určitě nikoliv! :-)

0 0
možnosti

A co záchranářka? Ta nelhala?

--------------------------------

V té době bylo každé sanitní vozidlo vždy vybaveno třemi sety VNN (set pro použití při kontaktu s pacientem s podezřením na vysoce nakažlivou nákazu, obsahuje respirátor FFP3 s účinností respirátoru na 8 hodin bez ohledu na počet výjezdů a pacientů, brýle, oblek a rukavice), přičemž tyto ochranné prostředky je nutné využívat účelově. Pokud by se set použil při zásahu, měl by být okamžitě doplněn na stanovišti z okresního či centrálního skladu. Ochranné prostředky byly distribuovány ihned v režimu 24 hodin a sedm dní v týdnu.

Konkrétně 17. března měla ZZS SK k dispozici 649 ks respirátorů FFP3, 190 ks respirátorů FFP2, 1210 ústenek, 384 ochranných obleků a 277 brýlí. Tyto počty se v průběhu nouzového stavu měnily, nicméně vždy byly pro záchranáře připraveny v dostatečném množství.

Zdroj: Krajský úřad středočeského kraje

1 3
možnosti

Nelhala. Anebo Vy jste v její sanitce ve Zdibech byl? Že něco píší statistiky ex post, neznamená, že tomu tak bylo a že ona lhala. Věřím člověku, který to zažil i těm, kteří to potvrzují. Mimochodem, pokud jste viděl a slyšel rozhovor se záchranářkou, věděl byste, že pražští záchranáři na tom byli diametrálně lépe.

https://www.reflex.cz/clanek/prostor-x/101389/je-to-politicky-hnuj-jermanova-me-chce-zastrasit-rika-zachranarka-kvuli-ktere-padlo-trestni-oznameni.html

12 0
možnosti

dopadla jako lharka

a jeji reakce na pozastaveni tr rizeni jsou smesne - takhle jednou dopadne cela ta parta kolem AB

6 0
možnosti

J71i77r39i 53B87o16r

6. 6. 2020 10:26

Její vyjádření,že zastavení vyšetřování dokazuje že záchranáři měli dostatek ochranných prostředků, se již nedá ani komentovat.;-(;-(;-(

12 0
možnosti

V odkazovaném článku je to trochu jinak:

Hejtmanka přivítala, že policie ve věci rozhodla v tak krátkém čase. „I když tvrzení v článku ohledně vybavení záchranářů nebyla zcela pravdivá, domnívám se, že s odstupem času se nám podařilo prokázat, že záchranáři skutečně potřebné vybavení osobními ochrannými prostředky měli. Rozhodnutí Policie ČR respektuji,“ dodala.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/policie-odlozila-trestni-oznameni-kraje-kvuli-zpravam-o-nedostatku-rousek-jermanova-to-respektuje.A200605_193111_ln_domov_vag

0 4
možnosti
Foto

Berte to pozitivně, nemusela jste se tedy o nikoho strachovat.

0 1
možnosti

P96e28t95r 28S51k55á38l93a

6. 6. 2020 10:40

ANO, je to pozitivní. Hejtmanka Jermanová se opět ztrapnila a sama sebe usvědčila ze lži. Pozitivní ovšem není skutečnost, že ani to s některými voliči nehne.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS