Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, a to ještě nikdo ani neřekl, kolik nových nemocí, na které nejsme zvyklí a vůči kterým nemáme připravenu imunitu, sem tato skupina imigrantů může zavléct (zavleče). A pak se teprve možná začnou dít věci. Nebo je prozíravá EU hodlá očkovat a léčit, než nám je předají? To bych se divil ...

10 1
možnosti
DS

Děkuji za věcné a pravdivé připomenutí, pane Kopecký. Je pravda, že cholera, malárie, ebola věru nepatří k nemocem, které bych přála nepříteli, natož svým dětem a vnoučatům.

Jen se obávám, že jste se tím zařadil mezi nás, xenofoby a rasisty:-). Vítejte v naší (vybrané) společnosti.R^

7 0
možnosti
Foto

:) "Muži, zapomeňte na monogamní vztah..." já věděl, že se najdou výrazná pozitiva ;)

7 0
možnosti
DS

A já pořád čekala, kdy je někdo objeví. Jsem ráda, že jste to Vy, Karle:-), a že Vás samopal neláká víc;-D

2 0
možnosti
PN

P91e34t79r 61N63e82d64o47m44a

28. 5. 2015 13:07

.."=aby je znásilňoval a oplodňoval jen jejich manžel".... :)) Jste tedy  svobodná nebo žijete v nějakém asexuálním vztahu a otěhotněla jste uměle. Nic proti asexualitě, ale každá to takhle nemá :). Když nějaká počne přirozenou cestou, nemusí to znamenat, že ji manžel znásilnil

0 0
možnosti
DS

četl jste tuto větu v kontextu8-o? Jde o "nevěsty" bojovníků IS. Ona- holčička a on-dospělý muž. Jak jinak byste takový vztah a jeho důsledky nazval Vy?

A odpusťte, že to tak řeknu, ale do mého šťastného manželství je Vám prd. Já se Vás taky neptám, jak to máte doma a se sexem Vy, když Vám moje věta připadne (je-li v kontextu) v nepořádku.;-D

0 0
možnosti
Foto

Paní Stárková, vaše blogy jsou čím dál tím lepší a údernější. Naprosto skvělé!!

4 0
možnosti
DS

Děkuji, snažím se:-)

0 0
možnosti
JK

Kvóty, počty kolik kam do kterého členského státu - no copak to jde takhle nastavit? Pseudopolitici asi nemají mozek. Vzdyť ti uprchlíci se budou rozmnožovat - za pár let jich tu můžeme mít dvakrát tolik. Nebo je budou sterilizovat? Počítám, že naše vláda to opět nevyjedná nic a necha si na.rat na hlavu a sklepne to na nás. Peticím nevěřím. Demonstrace? To by nás muselo být aspon milion týden v kuse a bylo by to něco platné? To je zoufalství tohleto členství - prostě jsme v pasti jak pokusný krysy.

12 0
možnosti
JP

J65a14n 69P61a25l63l28a60s

26. 5. 2015 22:34

Dobrý večer, peticím také moc nevěřím, ale tu proti kvótám a za vyhlášení referenda jsem stáhl, vytiskl a zítra ji vezmu do práce. Ať je nás slyšet i jinak než v diskusích u blogů.

0 0
možnosti
LR

Dnes je tu blog od našeho emigranta na Nový Zéland. Velmi poučné a inspirativní.

6 0
možnosti
DS

děkuji za inspiraci. četla jsem, reagovala jsem R^

0 0
možnosti
JC

Politici ze sebe dělají blbce jen několik týdnů před volbami. Zbytek volebního období je to na voličích. Stalo se totiž již tradicí že po celé volební období si již politici dělají co chtějí bez ohledu na volební sliby či převažující veřejné mínění. Bohužel je tradicí i to, že bez ohledu na to je voliči znovu zvolí aby po další období dělali totéž.

9 0
možnosti
Foto

Co jiného chcete dělat? Zákony a pravidla je přece třeba ctít. To jsou vaše slova. Nezbývá než počkat na další volby. 

Anebo zorganizovat demonstraci za odstoupení současné vlády a rozpuštění EU a hlavně příště si volit politiky, kteří nebudou posilovat pouze svou moc, ale budou naslouchat občanům a ponechají jim co možná největší díl pravomoci rozhodovat o svém vlastním životě a taky o své zemi. Třeba referendem.

7 0
možnosti
DS

Ono je v našich zákonech a pravidlech něco konkrétního o přijímání kvót na imigranty z Afriky či na akceptování islámu coby postupně převládajícího náboženství?8-o

To druhé samozřejmě řešení je. Ale to jaksi jedinec ani skupina jedinců sama nezmůže.

0 0
možnosti
JO

Je ještě jeden důvod, proč se snažit imigraci do Evropy úplně zastavit. Evropa je hodně zalidněná. Když přijme milión těch mladých mužů, tak za dobu jejich přijímání se v Africe další milióny narodí. Evropě to uškodí a Africe vůbec nepomůže.

Mapa:

http://apod.nasa.gov/apod/ap030305.html

15 0
možnosti
PJ

Přesně toto je záměr mocných. Pomoc Africe je nezajímá a trochu zdecimovat poddané v Evropě se náramně hodí.;-)

5 0
možnosti
MK

Achmed ibn Polický, the dead terrorist. 

Ale stejně to je zajímavé, že tento člověk z kraje, kde byli lidé masakrování muslimskými Turky v 16 a 17 století pomalu, ale jistě stává poturčencem horším Turka.

5 1
možnosti
Foto

Další váš duchaplný příspěvek plný křes´tanské lásky;-D

0 9
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.