Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EM

Paní Stárková, to, že periodika nic takového nepíšou, ještě zdaleka neznamená, že je článek pana Lelka nepravdivý. Hrozit panu Lelkovi vězením mi proto připadá poněkud přehnané.

12 0
možnosti
DS

Paní Matiášková. Nejde pouze o periodika, jde i o svědectví lidí na tom nádraží se vyskytujících a poblíž něj žijících (v diskusi pod blogem pana Lelka). Tedy svědectví ve smyslu, že se v Olomouci nic takového neděje.

A nehrozím, jen upozorňuji. Od hrožení a věznění jsou tu jiní.

4 1
možnosti
JR

J10a86n 66R88á82ž

14. 6. 2015 12:31

Souzním s tou částí Vašeho článku, kde konstatujete, že zpráva o příjezdu uprchlíků může vyděsit obyvatele. Z toho lze usuzovat, že máte názor, že přísun nezvaných imigrantů (uprchlíci to nejsou!) vzbuzuje zděšení obyvatel. A je tedy na pořadu dne zeptat se vládnoucích elit, zda je vhodné přijímat taková rozhodnutí, která vzbuzují zděšení u podstatné části obyvatel.

P.S.  Aplikovat ustanovení § 357 tr.z. na blog pana Lelka by si nedovolil ani Istvan, a že ten je velmi obratný v "ohýbání" paragrafů trestního zákona!

12 2
možnosti

Vy jste další, co potvrdil, že pan Lelek šíří poplašnou zprávu. A je dost děsivé, že si to ani neuvědomujete.

2 2
možnosti
MS

Jakápak poplašná zpráva ? Vždyť my všichni přece chápeme ekonomické problémy afrických imigrantů a těšíme se na to, až se u nás konečně objeví, abychom jim mohli pomáhat. :-P

6 0
možnosti
PS

P73e82t28e67r 22S93m55r13e53k

14. 6. 2015 12:19

Môžem sa opýtať, o čo Vám ženská ide ?? 8-o Nejako to v tom blogu ústredná myšlienka zaniká...

12 1
možnosti
DS

Pane Smreku, jde mi o to, abychom v boji proti příjmu uprchlíků a šiřitelů islámu používali zdravého rozumu a racionálního jednání a nikoliv šíření paniky a radikalismu.

Pokud Vám zaniká ústřední myšlenka, pak si můj blog skutečně přečtěte a nesuďte podle prvních řádků a skutečnosti, že se vám "nehodí do krámu".

4 2
možnosti
MJ

Hezkou neděli.

Ba,ba, tzv. "česká svoboda slova". Také jsem četl článek pana Lelka a nějak se nad ním nepozastavil. Chvíli. Pak jsem nažhavil mobil a zjistil to co Vy. Je dobré na dnešním světě, že lze si informace zjistit z dooooooooost míst. Ale panu Lelkovi bych to neměl za zlé. Dokonce na to koukám v nadhledu. Neb jak tak čtete články a reakce jsou zde "informace" daleko horší, které (pokud pravdu žijeme v právním státě s nějakými zákony) by měly být trestány a to na tvrdo :-))))

PS: Tudíž nad reakcí např. pana Nádvorníka bych se nepohoršoval. Je také velmi lehkou obětí jakékoliv propagandy , jako ostatní jeho generace. Oni si informace najít neumí. pane Nádvorníku, prosím neberte to jako nepřátelský krok. Ale bohužel je to tak.

4 3
možnosti
LN

...ale já nejsem povinen si žádné informace vyhledávat...bez ohledu jestli umím...nebo...jak tvrdíte vy...klasický arogantní fracek z vaší generace...neumím....

1 1
možnosti
RN

zajimave, takze kdyz nekdo napise pravdu o tom, co se doopravdy deje, vy na neho s paragrafem. to znam z doby komunismu. nicmene pravde nezabranite vylezt na svetlo zadnymi paragrafy, veznenim, dokonce ani popravami, take pouceni z komunismu, pro vas a vam podobne cenzory.Rv

3 4
možnosti

V Olomouci na nádraží ale řádná skupina imigrantů není. Už to vyvrátili samotní diskutéři z Olomouce, co bydlí kousek od nádraží. Pan Lelek jednoše lhal, aby vyděsil už tak dost vyděšené obyvatelstvo.

3 0
možnosti
VK

Ujišťuji vás, že i kdyby kecal, tak skutkovou podstatu nenaplňuje.

3 1
možnosti
LN

...nooo...tak jediným plusem toho vašeho blábolu je poslední věta....v ní totiž přiznáváte...že kdyby na tomto šprochu bylo pravdy trochu...(a zatím nikdo neví jestli je či není)...tak by byl důvod k panice....máte tedy z uprchlíků stejný strach...jako spousta jiných.....jen si to z nějakého tajemného důvodu  bojíte přiznat....

7 1
možnosti

Kouzlo nechtěného od pana Nádvorníka.

Pravě proto, že informace o přívalu uprchlíků může vyvolat paniku, tak pan Nádvorník potvrdil názor autorky, že Lelkova zpráva o situaci v Olomouci je šířením poplašné zprávy.

1 2
možnosti
Foto

A kdo bagatelizuje nebezpečí a ohání se „politicky korektně“ zákony je hazardér. Média selhávají dlouhodobě, ohánět se tím, že to nepoužilo parlamentní listí je zpozdilé.

13 1
možnosti
DS

To, že upozorňuji na nahrazování tolik potřebného zdravého rozumu manipulací s davem, jeho emocemi a radikálními postoji prostřednictvím nekorektní informace, znamená, že bagatelizuji nebezpečí, pane Závladský?

Myslím, že i Vy jste živoucím důkazem toho, jak mocná je davová psychóza.

Naopak, považuji za politický hazard to, co tu právě probíhá za aktivního souhlasu lidí, které jsem považovala za rozumné.

1 2
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.