Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Děvče, to jste si dovolila chtít po poslancích, potažmo premiérovi příliš mnoho. On by musil odvhrnout svou bytostnou podstatu. odvrhnout své voliče, kteří jej vynesli do nebes, odvrhnout rozum, pokud mu nějaký zůstal. Musil by se zachovat jako MUŽ, což se v současné Evropě netoleruje. Slizký průnik světovým děním a mnohočetné výmluvy a obavy a obviňování jiných mu dávají velmi mnoho práce, Nechtějte aby se stal i mužem s vlastním názorem.

12 0
možnosti
IM

I16v75a79n 84M83i95n81á29ř

5. 7. 2015 12:56

Vtom bych s Vámi souhlasil,pan Sobotka je stále v zajetí nesmyslné

politické korekce,vůbec mu nelze věřit,že jeho oponentura na půdě

evropského parlamentu - byla na hranici možného - jak po svém příjezdu prohlásil.

1 0
možnosti
ZJ

.... obávám se paní autorko, že klepete na ŠPATNÉ DVEŘE. Teritoriem našeho pana premiéra je výhradně mikrofon v poslanecké sněmovně, případně před kamerami různých televizí. Můžete od něj očekávat POUZE sáhodlouhé projevy na jakékoliv téma, na jejichž konci zjistíte,že jste se VŮBEC nic nedozvěděla. Razantní čin od tohoto ,,řečníka" rozhodně nečekejte. Až jednou - možná po mnoha letech - vyjde nějaký soubor jeho projevů zjistíte teprv, jakého jsme si zvolili ,,brumlu":-P!

20 0
možnosti
ZJ

Omyl vážený pane.

Skoro vždy nám pan Mgr. Sobotka vysvětlí  -  My sociální demokracie  děláme, My sociální demokracie chceme, My sociální demokracie.... a musíme dát republiku do pořádku po řádění pravice. 

A to říká razantně. I bez rovnátek.

3 0
možnosti
KC

I mlčení vládních a politických špiček o něčem vypovídá. Přinejmenším o tom, že osud, bezpečí, směřování, politika a kultura státu potažmo občanů jsou věcí těch, kteří dělají politiku a občanům do toho až tolik nic není. Nevěřím, že někdo z nás volil politiky k tomu, aby mlčeli a vezli se s dobou bez ohledu, kam se hýbe státní kára, jen - Probůh - ať se do něčeho nenamočím.

6 0
možnosti
Foto

No, vida. Vždyť vy vlastně nechcete nic jiného, než co chce hnutí proti islámu. Tak proč ten křik?

21 1
možnosti
DS

Jak vidíte, volím k tomu diametrálně odlišný, tedy morální, legální a elegantnější způsob. Nepředpokládám, že bude (smět být) vyhoštěn každý muslim a jsem si vědoma právního pozadí, které musí dodržovat představitelé všech států, tedy i naši. Na rozdíl od pokřikování pana Konvičky já mám jasnou vizi i program, tudíž kvůli tomu nemusím budit negativní a extrémistické postoje. Takže buďte tak laskav a s touto organizací mne nespojujte. Nekřičím, jednám.

6 9
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.