Diskuse

Jak hluboko lze klesnout aneb top politický bizár

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, podle mého je vidět, jak nízkou laťku nasadil současný prezident. Podlézt ji, to chce zahodit všechny zábrany, soudnost a stud.

0 0
možnosti

Tak jen zírám. Není to jen ..., ale je to ... dokonce korunovanej. Jak pan Kulhánek mohl být úspěšným šéfem a řídit s těmito názory lidi,to opravdu nechápu.Zakážeme mešity a míáme vyhráno. Kdyby to bylo tak jednoduché,tak mne žádná mešita nebolí.Jenže je to pitomost.Jestli mu tu píseň někdo poradil,tak má opravdu perfektní poradce.

0 0
možnosti

Tenhle krákora není pan Kulhánek, nýbrž pan Kulhavý.

2 0
možnosti

Kouknul jsem na ten jarmareční song a válím se smíchy ;-D Ten dědek - to je tedy materiál - jasně zralej na cvokhaus - včera bylo pozdě ;-D

Karma R^

2 0
možnosti
Foto

Já jsem si myslela, že mě šálí zrak. Ale bohužel, nešálil...je to hodně smutný...

1 0
možnosti

Ať si zpívá, máme svobodu ( snad ještě ).

4 0
možnosti

To zase včera pozatýkali v Rusku na stovku fandů Navalného, když rozdávali letáky na podporu jeho kandidatury pro prezidentské volby v různých městech matičky Rusi. U nás snad to nedopadne podobně s těmi, kteří budou podporovat takto prof. Drahoše. !!

1 0
možnosti
Foto

To je pokles hodně hluboko, přímo do propasti.8-o

1 0
možnosti
Foto

Otázkou není zda to je směšné. Otázkou je zda to může být účinné. A taková jarmareční píseň dokáže zaujmout.

0 1
možnosti
Foto

zdá se že hodně hluboko:-(

1 0
možnosti
Foto

Jak hluboko lze klesnout? Např. když policie propustí člověka, co se pokusil znásilnit ženu. Nebo dokonce když soudce omilostní člověka, který znásilnil malého chlapce, neboť podle pana soudce, dotyčný člověk nevěděl, že se to nebude poškozené osobě líbit. Ano, klesnout lze až takhle hluboko.EURv

6 2
možnosti