Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Dášo, když už odpovidate na komentáře, proč jen na některé?

1 0
možnosti
JZ

J80a46n 23Z28í40m33a

4. 8. 2018 21:51

Když už to jinak nejde, tak já bych se paní autorky zeptal, jak se bude dívat na tuhle, ne ojedinělou příhodu, která se stala před rokem v Nigeru. Turistka si dovolila jezdit na kole, což tam ženy nesmějí, a mít odhalená ramena. Dostala ji takovou, že už se neorientovala a potom následovalo tohle....

Takovouhle pakáž islámskou primitivní a radikální nám sem chtějí sluníčka dovážet do evropy ? Tak s tím mám problém. Většina těchhletěch fluchtlingů je ze Sýrie a muslimské části Afriky. Tak tuhle kulturu tady raději nechci, Ani ve jménu lidských práv ani Ježíška.

Doporučuji pustit to bez zvuku. Ta modlitba k tomu nepatří. Tito afričané tu nejsou vítáni.

https://vimeo.com/245945860

7 1
možnosti
JZ

J24a13n 16Z21í49m24a

4. 8. 2018 21:54

A poprosil bych Vás o nějakou Vítačskou reakci s oduševnělou odpovědí.

1 0
možnosti
FV

Jablka hrušky. Nic jiného.

6 0
možnosti
JP

Takhle to začíná , moralizujícími kazateli morálky a no go zonami to končí ...

11 0
možnosti
ID

Viděl jste někdy "no go zónu" na vlastní oči?

0 4
možnosti
JZ

J92a94n 88Z15í17m83a

4. 8. 2018 19:08

To je od Vás hezké, že nás všechny hážete do jednoho pytle. Nechcete se vrátit na zem ?

Já takovýmhle lidem pomáhám. Zrovna tak jsem před rokem pomohl i arabskému klukovi ze sousedství , který zkolaboval a zůstal bez pomoci na louce u našeho lesa. Ale taky mám velmi syrovou zkušenost s kriminalitou fluchtlingů, jak se jim tady říká. A před nimi se opravdu musíme mít na pozoru. Tak jestli patříte ke sluníčkářům, chtělo by to procitnout..... NEBO MOUDŔE MLČET !!

5 0
možnosti
DS

nepatřím nikam, nehážu všechny do jednoho pytle a mlčet nehodlám. Myslím, že je důležité, aby to lidé četli a věděli. A třeba, aspoň malinko, se nad tím zamysleli. A to, že pomáháte, Vás ctí, jako Vám podobné. Díky Vám/vám všem.

0 4
možnosti
PK

Netečnost k neštěstí okolí naše generace asi zdědila z období socialistického rozvoje a je to v nás stále. Já jsem zachraňoval kolegu s mrtvicí ,když ve vesnici vypadl z auta a křičel jsem o pomoc a většina zůstala za záclony domů a na pomoc mi přiběhl nejstarší pán v obci, sám s velkými zdravotnimi problémy...ano, lidi probudte se...R^

0 3
možnosti
AG

Nesmysl, tohle sobectví se začalo projevovat tak deset let po revoluci a to veě všech směrech. Je to dáno dnešní dobou, kdy na nic není čas a každý si hrabe na svém písečku. Sobeckost a sebestřednost se staly normou, bohužel.

4 2
možnosti
IM

I16v22a48n 61M33i46n69á36ř

4. 8. 2018 18:34

Drzost této autorky je opravdu nebetyčná ! Odsuzovat národ a spolubčany - za cokoli, si netroufnou ani osobnosti všeobecně uznávané. Tato "potrefená husa", vyčte z bulváru několik nešťastných událostí, které, bohužel občas život přináší .. a na tomto základě zpochybňuje charakteristické vlastnosti spoluobčanů ?!

Pokud máte, vážená paní, dojem, že tento národ - žádné Vámi zmiňované hodnoty nemá a měl by si brát příklad z morálních hodnot muslimských dobyvatelů - přečtěte si třeba namátkou .. něco z naší obrozenecké historie.

7 2
možnosti
PS

Ale jinak chápete že pokud by zde byla vláda vašich nových příchozích kamarádů tak by jste určitě tento blog psát nemohla. Pravděpodobně by jste ani neměla právo na vzdělání, v 9 letech by jste si užívala sex s 50 letým hošanem. Pokud by vás někdo znásilnil tak by jste byla ukamenována, vaše slovo by mělo menší váhu před soudem. Ale nemusela by jste si dělat starosti co zvolit za účes a jakou barvu.

5 1
možnosti
JP

Nechci s vámi diskutovat o imigraci. Ale přehnaný patos ve výzvě lidé proboha je značně přehnaný. Často volají všímaví lidé na 155 o lidech zhroucených na lavičce, zraněných po pádu na rovném chodníku a podobně. Myslím, po 30 leté zkušenosti u sanitní dopravy, že většina lidí je ochotna pomoci a nevšímavých je menšina.

17 0
možnosti
MH

Bohužel, jsme nevšímavý vůči lidem kolem nás. Napravme to, každý sám u sebe. Když to uděláme, změníme tím celou zemi.

2 0
možnosti

Dělal jste statistiku nebo na základě čeho tak paušalizujete? Jeden odborník tady v diskuzi takto odsoudil skoro celou republiku.

5 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.