Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Existuje jakýsi vztah, který je mezi mužem a ženou, je právně definován a můžeme ho označit jako relace M. Část lidí si myslí, že pro dítě je vhodné, aby žilo se svým otcem a se svou matkou, kteří jsou svázáni onou definovanou relací M.

Jiná část lidí včetně autorky říká, že tahle relace nemá žádnou cenu, protože nebývá tak trvanlivá, jak si ten muž s tou ženou kdysi slibovali, a dítě lze stejně dobře vychovat i v jiných relacích, které můžeme označit dalšími písmeny a různě nadefinovat.

Tak mi vysvětlete, proč zrovna tuhle relaci M, kterou označujete za přežilou a bezcennou a pro výchovu dětí nedůležitou, chcete mermomocí zlikvidovat a předefinovat jinak?

Proč si nenadefinujete jinou relaci, označenou třeba K nebo L, s úplně jinými parametry, moderními a v duchu doby?

a tu staromódní relaci M nechte prostě na pokoji, ať do ní vstupují ti, kterým na ní ještě pořád záleží.

14 1
možnosti
Foto

Manželství chce někdo likvidovat....?Tím,že se umožní právní svazek nazvaný manželství homopárum,bude to podle Vás mít vliv i na ostatní uzavřené snatky a to přímo likvidační...?To snad ne....

4 1
možnosti
KK

Napsala jste to naprosto výstižně a skvěle, takže k tomu není co dodat. R^

3 2
možnosti
Foto

Karma.Dobře napsáno.Argumenty odpurcu manželství homopáru nemají logiku a jsou čistě emocionální.Jakási snaha "zachránit" svatyni pojmenovanou Manželství před znesvědcením "hříšníky".Dost mě vždy pobaví argumenty,že manželství je zde pouze od toho,aby se mohli plodit a rodit děti....

8 7
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.