Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^naprosto souhlasím-karmaR^

1 0
možnosti
Foto

Podobně jsme odsoudili útok islámských teroristů na pařížskou redakci. A také se našli tací, co jej přinejmenším omlouvali tím, že byl karikaturou zneuctěn Mohamed.

Když někdo rozpoutá násilí, následky jsou pak vždy neblahé a pak už je pozdě hledat, kdo za to může.

Za tento odporný čin jsou ovšem zodpovědné vlády některých evropských států, které svou nečinností dávají motiv a příležitost kdejakému šílenci.

R^

7 0
možnosti
Foto

Takového činu je schopen jen šílenec a schvalovat jeho konání je zcela proti všem zásadám lidskosti! Copak nás dějiny dostatečně nepoučily?:-(

ToběR^R^

9 2
možnosti
DS

Pavli,mne děsi to, že on rozhodně šílenec nebyl. Ani on, ani jím uctívan Breivik. Psychopati snad, ale psychopat není šílenec. Kdybys viděla to video, věděla bys, že nešlo o čin spontánní, ale naprosto promyšlený a promyšleně dotažený...

3 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas a velká karma. Schvalovat takový zločin je stejná zrůdnost jako spáchat ho. Neexistuje odůvodnění, neexistuje žádná "racionalizace", která by někoho opravňovala schvalovat terorizmus, ať by měl jakékoliv podbarvení a motivace.

12 2
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.