Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dášo, jednoznačně jeden z Tvých nejlepších blogů, co jsem četl.

Jak se však zdá z dosavadní diskuse, pan Andrej má stále své skalní příznivce. Jak správně píšeš, oni to zatím nepocítili.

Karma na entou.

20 19
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
17 17
možnosti
JK

J25o59s96e30f 27K73l81a82t

2. 11. 2019 22:19

Proboha učitelé, tak neučitelujte. Míst je všude dost.

7 13
možnosti
OU
Foto

Už toho s tím Babišem nechte. Proč to stále nechápete? On bojuje o udržení Agrofertu, pro to musí učinit vše. Už i ti Číňané mu jdou po krku. A vy se tady handrkujete pro nějakou tisícovku pro učitele. Až se budou při znárodnění Agrofertu vyplácet Číňanům stamiliardy, abyste měli co do úst, tak budete rádi učit i zdarma, pro blaho arfofertubliky. A nezapomeňte, že může by mohlo být i hůř. Pořád je ve hře válka, třeba takhle s Polskem, viz ta sůl ze silnic rovnou do uzeného v Kauflandu. Když má Babiš 35% podporu, tak nikdy nelze vyloučit, že zavrtí psem formou konfrontace s Poláky. A místo prázdnin pofrčí učitelé na frontu. A máte to. (helehele ironie, ale ne až taková).

8 15
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 3
možnosti
JT

Moc dekuji za krasne popsanou smutnou realitu. A nechapu negativni reakci obcanu. Jednak reaguji tak, jako by ty penize sli primo z jejich prijmu. Zaroven jdou i proti sobe tim, ze timto postojem snizuji hodnotu prace u nas. To chcete at tady stale pracujeme za "dekuji"?. Nebo chcete snizovat kvalitu pripravy nasich deti do zivota? .. Skoro denne se dostavam prostrednictvim sve zeny do deni na zakladni skole. Rad si vse vzdy poslechnu. Sleduji, jak delaji prvnaci pokroky, jak jsou nepopsany list.Obdivuji zenu, jak je formuje a vim, ze to dela dobre. Posloucham o nesvarech na skole. A je mi strasne lito tech deti, ktere jsou v rukach nekterych kolegu. Reditel je skutecne pan skoly, ale co ten udela se spatnym ucitelem, ktery je ze stejne obce? Ani stejne nema nahradu. Jednak si myslim, ze by byla dobra inspirace z D a reditel by mel byt treba po 5 letech preveden na jinou skolu, at je opravdu nezaujaty. A take je potreba konkurence mezi uciteli. Je nutne je zaplatit a nasim detem doprat kvalitu. PS: ve clanku je presne popsano co znam osobne. Pri tomto krasnem povolani se opravdu sila predava. Prazdniny na regeneraci si opravdu ucitel plne zaslouzi.

13 0
možnosti
Foto

Hodně by se zlepšilo, kdyby stát zrušil povinnou školní docházku, nebo alespoň v první fázi nechal možnost vytvoření svobodných škol typu Sudbury Valey , které by nepodléhaly ministerstvu školství.

2 0
možnosti
SB

S55t35a88n 71B45i19l58y

2. 11. 2019 19:47

Přesně tak, krásně napsáno, díky. Babiš dělá to, co umí nejlépe - populisticky slibovat a štvát lidi proti sobě. Ty nesmysly o 36 tis průměrného platu, ty jeho řeči o tom, že nechápe, proč stávka. Je to hanba.

13 12
možnosti
Foto

Krásně jste napsala to, co v jiných článcích chybí. Učitelování je i poslání, rodiče a učitelé by měli být rovnocenní parťáci. Tady se ale nemusí díky povahovým vlastnostem toho či onoho střetnout. Možná, že tady je také černá díra, která by byla zapotřebí uzavřít. Díky za pěkný článek.R^

12 1
možnosti
Foto

Pro lepší přehled, jaký je čí plat podle tabulek:

https://www.pracomat.cz/poradna/pro-pracujici/228-platy-statnich-zamestnancu.html

Myslím, že učitelé už na tom opravdu nejsou tak špatně, jak bývali.

16 0
možnosti
RC

jsou na tom jen MIRNEJI lepe.

2 2
možnosti
RK

R12a11d93e57k 48K96o14h93u52t

2. 11. 2019 18:27

Tak ještě to vydržet ten rok a 3/4 a pak již jen k zářným zítřkům bez navyšování dluhů, bez rozdělování společnosti, se spokojenými všemi vrstvami společnosti, všemi profesemi. Nebo to zase bude jinak jako předchozích skoro 30 let???

6 1
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.