Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vždyť to Plaga včera vysvětloval na ČT24. Že neumějí počítat odbory, mě nepřekvapuje, ale že totéž nedovedou i někteří učitelé, je tristní...

23 6
možnosti
PB

P18e74t81r 76B98u84r43i92a95n

2. 11. 2019 17:39

Tak pokud to vysvětlil Plaga, tak to jo. Babiš by byl sice lepší, ale Plaga postačí.

4 11
možnosti
RP

Právě, že i lidé co Babise nemusí říkají, že tohle učitelé prepiskli....

24 2
možnosti
AP

A to si představte, že za poslední dva roky se učitelům zvedaly platy 3x. A nebylo to 0,5%. Tak tu nepište, že neplní. To, že se v průběhu času některé parametry státního rozpočtu mění je také fakt. A že se s plněním některých slibů musí chvíli počkat, neb rozpočet není nafukovací, je také fakt.

25 4
možnosti
PB

P97e21t37r 70B30u16r43i59a86n

2. 11. 2019 17:33

Tak já v blogu čtu, že Babiš slíbil, pak nedodržel a ještě k tomu zalhal.

Vy to nazýváte změnami parametrů státního rozpočtu a nutností být trpělivý. Sice to zní na poslech líp, ale v jádru je to stejná křivárna.

10 10
možnosti
PD

Myslím, že záměru vašeho článku vůbec nepomáhá vaše nenávist k Babišovi. Z jeho tónu bych dokonce hádal, že učitelé vám pouze posloužili jako záminka k tomu, abyste po něm vystartovala.

33 5
možnosti
Foto

Vzdělání je tak důležité pro každého člověka, že je potřeba, aby bylo poskytované volnotržně. V první fázi bych dal prostor soukromým školám, které by byly vyňaté z působnosti ministerstva školství a nepodléhaly by žádné státní regulaci.

3 2
možnosti
Foto

Karma, už ho vidím, jak zase bude s tím svým pohledem potrestaného štěněte brečet, jak mu všichni ubližují.:-)

7 27
možnosti
MV

M92i89l58a92n 37V15i52k

2. 11. 2019 18:19

Jak by jinak, že, paní Jandová??

7 0
možnosti
PK

Za všem může AB, je váš vzkaz a možná i předchozí vlády, nebo tenkrát to bylo vůči učitelům vše na férovku? Takže za co se příští týden stávkovat? Z blogu pana Macha jsem se dověděl toto:

Učitelům v této stávce nejde jen o peníze, jde jim také o podmínky jejich práce, spravedlivé odměňování, důstojné a férové jednání a v neposlední řadě o profesní hrdost. I maskot se někdy umí pořádně naštvat

15 0
možnosti
Foto

Já nerozumět řeči vašeho kmene. Mohl byste to napsat ve srozumitelné češtině?:-)

0 20
možnosti
JH

Já vím, toho Babiše nesnášíte, ale když se podíváte na čísla zjistíte, že se učitelům podstatněji začalo přidávat nikoliv za Kalouska, ale až v posledních třech letech:-)

A taky, tihle učitelé nechtějí stávkovat kvůli tomu kolik peněz teď jde do školství, ale odboráři hlavně chtějí aby to navýšení šlo úplně celé do základů, aby pěkně po socialisticku dostali všichni stejně....ti neschopní, stejně jako ti vynikající:-)

47 5
možnosti
Foto

Je to tak, ale to byste po některých jedincích chtěl příliš....

8 0
možnosti
Foto

Smutná karma, ale každopádně karma.

Napadlo mě srovnání dvou výrazů.

Když je pedagog v původním významu "ten kdo vede (doprovází) děti", připomíná se mi tím slovo demagog: "ten, kdo vede lid" jehož původní význam byl velice pozitivní. Byla to skutečná čest mít svěřenou funkci "toho, kdo vede lid".

Být pedagogem je stále věcí velké cti a zodpovědnosti. Zatímco být demagogem se už dávno stalo pojmem velmi nectným, vzhledem k tomu, jak brzy objevili politici opojnou moc lhaní a velkohubého překrucování významu slov.

13 10
možnosti
DS

děkuji, Marku, za krásné srovnání a shrnutí. Vidíte, to mne nenapadlo. A taktéž ěkuji za karmu :-)

2 3
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.