Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J28a10n55a 98M56a78j36o45v34á

19. 4. 2020 14:27

Jo, nekrmení pěkně funguje. Testováno na vlastní kůži. R^

2 0
možnosti

R^

Popisujete trolly sui generis, kdy jde o psychický defekt. Jsou ale mezi námi i trollové političtí, kteří se snaží zvrátit pravdu v lež. Jako by za to byli placení! A protože jich je tu velká skupina, pak to dělá dojem, že jsme se všichni zbláznili. Jeden a tentýž troll se vám vysmívá, že nevěříte komunistům, aby v zápěstí je vychvaloval. Někteří z nich jsou velmi sofistikovaní a noví blogeři je zkraje nepoznávají.

Když je tu admíni trpí, je jediná možná reakce: Nediskutovat s nimi! Vždyť ani nejde o diskusi! Jim jde jen o naštvání ev. o desinformaci, eventuelně rozvracení společnosti! V Petrohradě na to mají celý palác plný dobře placených trollů!

:-)

8 3
možnosti
Foto

Tohle může omínusovat jen troll.

3 8
možnosti
Foto

,,Resumé k tématu, ač nejen k němu:

,,Sedíc u komplu s banánem, přehršlí info omámen,info sou samý zatáčky, točí se svět, je na slačky.V diškuzi zvrací princezna, lípnu jí plus a požehnám,pro všechny jasný poselství - tomu se říká přátelství.

Snad tisíc otázek, sem tam i vzpomínku,skládá se obrázek kámen po kamínku.Včerejší diskuze šla do bezvědomí,nastává dedukce, všichni sou pitomí.A už si vzpomíná, že byl zas na komplu,s kumpány který má, co patřej do spolku,těch správnejch expertů, co všecko vědějísvaz českejch blogémů, to dává naději...Stačí pár řádek z blogémy,co táhnou snad už od škol problémy.V partě i Blekota, Jekota, Mekota,dost často píšou i vo smyslu života.Jako je třeba teď, snad tisíc otázek,často i z blbostí, se skládá obrázek.Z těžkejch ran lížou se, včera snad slavili,svatýho Vyšuse, Silvu či apríly.Svět zrychluje svý otáčky,rozum je z toho na slačky.

Hlášen stav nouze nejvyšší,Blogině volaj Blogáčky.Zástupy českejch blogémů,vyráží zas do terénů, s šavlí z kvalitních info dou bojovat proti systému.Tak jsme se tu všichni sešli, co myslíš, vosobo? Na to nelze říci nežli "Co je ti do toho?"Tak jsme se tu všichni sešli, co myslíš, vosude?

Na to nelze říct nežli "lepší to nebude!"

(Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=459518)

3 0
možnosti
MV

souhlas s ignorovanim, u jednoho specialisty jsem tim zacal a zadam prispevatele pod mym blogy at na nej nereaguji

a co udela onen vykuk? napise: nereagujte na me, obcan Valicek to nema rad

proste ma, stejne jako dalsi, pnuti se ozvat a votravovat

dlouho se to neda vydrzet - viz prispevek Tomase Vodvarky, Daso

i tak ale souhlasim s tim, ze takove je dobre ignorovat

12 0
možnosti
Foto

Chybí mi konkrétní příklady, není nad názornost.

3 1
možnosti
ND

jakože nebudte slušná řekněte jméno, jméno :-) (humor)

1 0
možnosti
JL

Pokud se necháte trollem vyprovokovat k reakci, prohrál jste. Neboli v slovníku internautů, byl jste potrollen.:-)R^

7 0
možnosti
JK

V tomto případě je i možnost zablokovat diskuzi!

0 0
možnosti
Foto

To uděláte jen párkrát. Pod jinými blogy se na Vás hned slétnou a když náhodou někde zadiskutujete, tak hned na Vás vypálí, že jste cenzor, že mažete nesouhlasné příspěvky a pod. A budu jmenovat: Lička, Rozsíval, Horák, Marek, Nožička, Pěnkava, .... a omlouvám se dalším, na které jsem zapomněl.

8 7
možnosti
ND

Za trola je mnohdy považován i pro autora nepříjemný nesouhlasny komentář ci vlastně komentator.

Moje zkušenost na zdejším blogu, byt uvelmi krátkodobá. Na nesouhlasný názor se sletne letka pozitivních trolů a statečně pálí na komentátora, který si dovolil nesouhlasnou připomínku.

14 1
možnosti
Foto

Nějak podobně /i když se mnou nebudou zejména trollové s nečistým svědomím souhlasit/ by měl mít každý bloger (a blogerka) u svého blogu, podobně, jako tam nyní mají a nebo mohou mít "seznam oblíbených blogerů" - aby dostali od adminů legální možnost umístit tam do zvláštní rubriky seznam svých neoblíbených diskutujících. Ačkoliv dřívější kontrola či cenzura ze strany adminů s mazáním diskusních příspěvků, které "byly v rozporu se slušnou a kultivovanou diskusí" a znamenaly kromě jiného ztrátu íček - již dnes neexistuje, mám dojem, že trolling dostal na blogu iDnes díky tomu zelenou. Na blogu jsem jako autor od července 2011 necelých 9 let a moje slovo nemusí nic - proti těm, co jsou zde dobu mnohem delší - nic znamenat. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Z pozice provozovatele stránek to není třeba, neb i tento prostor(stránky) slouží komerč.účelům bez ohledu, na to, že si na nich může ,,plkat" kdokoli takřka cokoli, A TÍM SE ZVIDITELNIT , atˇ coby autor, či ,,jen" coby takydiskutér;-)

0 0
možnosti
Foto

Dášo, rád bych s Tebou souhlasil, ale nemohu. Mockrát jsem to zkoušel - nekrmit, ignorovat. Vše marné. Začneš mazat a oni zvýší potenci a rozbijí diskusi s tím, že Tě napadnou, že nejsi demokrat a mažeš oponenty. Ignoruješ a jedou pořád, stále dokola, pořád totéž. Souhlasím s Tebou, že za tím stojí jistá deprivace - mentální, sexuální,l sociální atd. která je nutí se vybíjet na de facto na anonymním prostoru, kde neriskují, že by dostali pár facek.

Takže po čase najednou přijde okamžik, že už prostě nechceš vést slovní válku, Že už ani nemáš náladu je číst, protože jsou prostě jinde než Ty, že Tě nezajímá, jaký život vedou a o co jim jde.

Je mi jich líto, modlím se za ně, ale už je nechci potkávat.

Měj krásnou neděli.

13 0
možnosti
DS

Děkuji, Tome. Já Tě chápu a umím si představit i tu chvíli, kdy to tu pro mne bude neúnosné a odejdu. Na druhou stranu, zatím jsem v tom stádiu, že jim tu radost nehodlám poskytnout.

Mně se kdysi pod Tvým blogem líbilo, žes psal, že zatímco většinu komentářů, ač jsou v souladu se Tvým názorem anebo nikoliv, hodnotíš plusem, těm trolím plus nedáš, ale ani mínus, protože jakákoliv odpověď by je navnadila k protiútoku. Byl jsi v tomhle vzorem, protože já jsem dřív mínusovala. Ale chápu, že čeho je moc, toho je příliš a zvláště, když to není korigováno adminy

3 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.