Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RW

"jde o ukrajinského blogera, který se účastnil pochodu k výročí založení dobrovolnické 14. divize SS, kterou za druhé světové války tvořili ukrajinští vojáci.

Zdroj: https://dagmarstarkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=785061

"

Tohle vám jako připadá v pořádku?

A tohle také? - https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/batalion-azov-usa-ukrajina-vycvik.A150612_093525_zahranicni_aha

7 5
možnosti
DP

A paní někde psala, že jí ten bloger připadá v pořádku? Pouze napsala, že to nebyl prezident.

0 0
možnosti
MV

Daso, porad budou na svete lidi, kteri s ohnutym hrbetem uklidi vykal, ktery jim na koberci necha "pritel" a pak ten vykal jeste rozmaznou s vysvetlenim, ze jim tam ty zbytky nechal zradny nepritel

proste chamrad

diky za blog a peknej ctvrtek preju

7 1
možnosti
Foto

V Díky. I když kdo na to bude chtít slyšet, nenechá si to vymluvit.

5 0
možnosti
JK

Výborné. Snažím se podobná fakta dostat do Ruska, chce to najít tam někoho odvážného a jsem rád, že takových tam přibývá. ;-)

5 0
možnosti
MB

Joseph Goebbels je stejně nepřekonatelný. Duchovní praotec mistrovství klamu. Vše současné, od reklamních letáků, šotů,webů až po ruské idiocie, To vše je už okopírovaný odvar. Zelenský je personou zajímavou, vzdělanec. Syn ze židovské rodiny intelektuálů. Sranda, kdy Vladimirovič říká, že je tedy zavilý fašista. Skutečný kremelský fašista, Ukrajinu od jeho jha osvobozuje. Biden jej nazývá trefně, Válečným zločincem. Mezinárodní soudní dvůr v Haagu, nařizuje boje okamžitě zastavit. Osvoboditel to nerespektuje. Nemá čas, koná dobro. Háže bomby na divadlo, střílí lidi ve frontě, na chleba. Já Putintinovi rozumím. On nic nedělá, to oni - Pod vedením "Hajlujícího lotra Zelenského dělají". Hitler by šílený, no "Ještě slušný chlap". Volil kulku a kyanid. Co ruský mužik z bunkru a paláce? :-)

11 0
možnosti
JT

J10i55r64i 73T47i69c59h21y

17. 3. 2022 15:54

Americti prezidenti byli u moci, kdyz USA utocily na Srbsko, Syrii, Lybyi a dalsi. Byli valecni zlocinci?

1 1
možnosti
Foto

Jen tak mimochodem Volodymyr Zelenskyj je židovského původu a jeho příjmení Zelenskyj je převzaté snad už jeho otcem. Podezírat ho tedy k nějakým sympatiím k nacismu je tedy nesmyslné.

16 0
možnosti
DS

Tento fakt ovšem lidem, kteří tyhle hoaxy a dezinformace šíří, v šíření nebrání, bohužel.

11 0
možnosti
Foto

Bylo by zajímavé vědět kdo tohle svinstvo šíří...šíření dezinformací a lži nemá že svobodou slova nic společného.

23 0
možnosti
VV

Ti sami, co zde obhajuji ruske zlocince a jejich zlociny relativizuji. Nelze je bez ztraty kyticky jmenovat, ale ti vsimavi jiste vi o koho jde. A neni to jen ten prominentni synacek z jihoceskeho kraje.

8 1
možnosti
Foto

R^ Rusové vedou válku, která je v rovině desinformací a lží stejně hnusná jako to vraždění. Nejen proto, že sleduje stejný cíl, ale proto, že je tak zákeřná, jízlivá, podlá atd.atp. včetně přívlastků střežených místním robotem.

16 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.