Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak už někdo řekl níže, na každém kandidátovi najdeme něco. Otázka zní, jak moc je to "něco" zkousnutelné: podvody, lži, nezákonné jednání nebo ne úplně vždy taktní (neb v politice je třeba ostrých loktů) chování. Žádného dokonalého kandidáta bez poskvrnky prostě nemáme, to si nenamlouvejme. Kéž by zvítězil ve finále někdo, kdo je nejvíce skousnutelný a nepohybuje se za hranou zákona. To, kde vidíme hranu slušného a korektního chování, je individuální. Zákon je daný a neměl by být účelově ohýbán.

7 0
možnosti
JK

Proto jsem volil Franze. Vybarvil se dávno před kandidaturou.

13 0
možnosti
OU
DS

Máte pravdu, generál Pavel se pochodu zúčastnil, ale nepostavil se do čela, jako by byl jeho ambasadorem. Generál Pavel nepochybně podpisy sbírá, ale ne v hospodě, kam je neformálně pozván jako jeden z účastníků. Ostatní kandidáti mě nezajímají. Jinak, samozřejmě, že mám jiná, podstatnější, kritéria, proč koho volit. Jen tyto "třešničky na dortu" mne dopřesvědčily o mém rozhodnutí.

3 0
možnosti
PK

Když paní kandidátka mluví, a to je u funkcí typu prezidenta strašně důležité, není to "ono". Také by neměla zdůrazňovat zásluhy jako šéfka komise pro spravedlivé důchody (s paní Venezuelou). Ta komise prakticky nic nepřinesla - co se týče nějaké vážně myšlené důchodové reformy.

3 0
možnosti
OU
MS

Váš zakopaný pes je v neuvěřitelné naivitě a hledání problémů tam, kde nejsou. Tak jste si je vytvořila.

1. Tweetová party - předpokládám, že Nerudová k podpisu nikoho nenutila. Prostě se sešla nabídka s poptávkou. Kdo chtěl, podepsal. Ti, co nepodepsali, byly snad z party vyhozeni?

2. Kde přesně jste vydedukovala, že šlo o apolitický pochod? Sama jste přiznala, že to byla reakce na dezoláty, kteří žádají demisi vlády - čili pochod výrazně politický, nota bene když si vybrali výrazně politické datum konání. Sama jste přiznala, že byla organizátory pozvána jako tvář pochodu.

3. Na té platformě jsou uživatelé nějak uváděni v omyl? Chodí jejich dárcovské peníze na účet Nerudové místo konkrétnímu potřebnému příjemci, nebo tam Nerudová má pouze nějakou svoji nabídku a uživatel má na výběr?

6 2
možnosti
PV

P49a92v91e85l 79V17é47b45r

4. 12. 2022 8:10

Základní chyba byla v tom, proč byla paní Nerudová. alespoň zpočátku, obdařena titulem oblíbence k volbám: protože je žena, což autorce tak nějak stačilo.

1 0
možnosti
Foto

Nejspíše na každém kandidátovi půjde nalézt cosi, co vadí. Nicméně - ať to bereš z jakékoliv strany - tyto volby jsou důležité z jedinéhu pohledu. Jestli se Česká republika znemožní před světem tím, že si do čela státu zvolí sociopata, jedince, který by měl skutečně sedět na zcela jiném hradě a do konce života přemýšlet, kde udělal chybu.

10 2
možnosti
PD

Pokud by měl Babiš za to z čeho je obviněn sedět do konce zivotana mírove, pak bychom tech mirovu potřebovali asi 50, aby se tam vešli všichni, kdo se v průběhu 30 let budování kapitalismu obohatili nelegálně alespoň stejně, jako on

3 0
možnosti
PV

R^ Jo, pro mě je taky v prvním kole nevolitelná. A jestli postoupí do druhého, tak už volit nejspíš nepůjdu, protože si nebudu kazit karmu jako u minulých prezidentských voleb. Když je tento národ nepoučitelný ... teda vlastně když je seznam kandidátů takový, jaký je ... :-/

1 3
možnosti
DS

Pokud postoupí do druhého kola a bude v něm s AB, budu volit pochpitelně ji, ovšem už s pocitem, že jde o menší zlo. Razím totiž názor, že, pokud se voleb nezúčastním, nemám co se k jejich výsledku/důsledku vyjadřovat. A na to je 5 let dlouhá doba. Navíc, národ možná nepoučitelný je, ale žít s tím zvoleným prezidentem na Hradě budeme my všichni, včetně mých dětí a vnoučka.

2 0
možnosti
Foto

Pak se ovšem ptám: Když ne Nerudová ani Fischer, tak kdo?

2 0
možnosti
DS

Já určitě generála. Ze spousty důvodů. A vy?

3 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.