Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D96a22v81i94d 77V98l56k

21. 9. 2016 7:21

No jo je to tak, z toho pak je asi ten syndrom opuštěného hnízda, že? A já pak prodám barák a postavím si menší, kdo by to uklízel.

0 0
možnosti
Foto

Dášo, dovolte mi jednu starou, ale moc dobrou anekdotu:

Baví se ateista, křesťan a Žid, kdy začíná život.

Křesťan říká: " Život začíná oplodněním vajíčka spermií"

Ateista vece: " Nikoli, život začíná porodem dítěte"

Žid: "Oba se mýlíte, Život začíná, když chcípne pes a děti vypadnou z domu".

Zažili jsme to, co Vy a musím říci, že doba "popečovatelská" je krásná. Najednou máte spoustu času, nemusíte řešit kouli z matyky, nález cigaret či pornočasopisu u 14letého kluka, případně se plést ve jménech nápadníků Vašich dcer.

Užíváme si tento báječný čas. Samozřejmě je moc fajn, když děti přijedou, stejně fajn je, když odjedou. A to říkám jako milující otec.

Howgh.

4 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas :-)

0 0
možnosti
Foto

J92a41n95a 34M53a58j90o32v60á

20. 9. 2016 22:37

A jen je nech...však oni se rádi vrátí. Zjištění, že toaletní papír neroste v koupelně sám o sobě a ledničku nedoplňují skřítci, tak nějak stmeluje rodinné vztahy :).

4 0
možnosti
Foto

R^Tohle mám nebezpečně blízko, třetí mládě se už taky balí. Ale mamka to nese dost nelibě, tak mi došlo, že vlastně nikdy nebyla úplně sama. Přijde jí, že toho má málo na praní a žehlení, že nemá komu vyvařovat atd...

2 0
možnosti
DS

jojo:-). Tak já doufám, že zvládnu toho našeho Benjaminka nesvazovat, ráda bych cestovala (jako třeba Vy, Klári) nejprve s ním, potom jen s manželem a určitě najdu spoustu plánů, jen tomu syndromu prázdného hnízda jsem byla před 3 lety fakt dost blízko... nojono, opičí (a jak říkají moje děti) hyperprotektivní matka ;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 334
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1785x
Jsem máma 3 dětí dvou generací. Chci psát o všem, co mne přiměje k zamyšlení, nadchne či rozhořčí. Jsem učitelka i věčný student. Miluji svou rodinu.